Tokat’a şehit ateşi düştü « Karadenizden Haberler

13 Mart 2024 - 01:47

Tokat’a şehit ateşi düştü

Tokat’a şehit ateşi düştü
Son Güncelleme :

07 Eylül 2021 - 11:38

153 views

SURİYE’deki üs bölgesine saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muammer Yiğit’in (31) acı haberi, Tokat’ta yaşayan ailesine ulaştı.

Suriye’de görev yapan Piyade Uzman Çavuş Muammer Yiğit, üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda şehit düştü. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin, Tokat’ın Turhal ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde yaşayan ailesine şehadet haberi, Kaymakam Ali Gökay ve İlçe Jandarma Komutanı Aksoy Altürk tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan anne Fatma ve baba Hüseyin Yiğit ile yakınları üzüntü yaşadı. Çok sayıda kişi de taziye için şehidin evine akın etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin Fatma-Hüseyin Yiğit çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olduğu öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.