Kalite Yönetim Sistemi « Karadenizden Haberler

17 Nisan 2024 - 03:29

Kalite Yönetim Sistemi

Kalite Yönetim Sistemi
Son Güncelleme :

08 Ocak 2022 - 7:46

13 views

Bir ürünün ya da hizmetin üst seviyede olması kalite olarak adlandırılmaktadır. Ancak müşteri beklentilerini doğru bir şekilde karşılamayan hiçbir ürün gerekli kaliteyi sağlamamakta ve kaliteli olarak alandırılmamaktadır.

Bir ürün ya da hizmet her ne kadar mükemmel olursa olsun, müşteri beklentilerini karşılamadığı sürece bu statüyü elde edememektedir. Dolayısı ile kalite, müşteri beklentilerinin karşılanması olarak da adlandırılmaktadır.

Kalitenin, müşterilere en iyi şekilde sunulabilmesi ve müşteri ile buluşturulabilmesi için yönetiminin çok iyi bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kalite yönetimi konusunda Özkan Danışmanlıkbürosu yenilikçi çözümler ve yaklaşımlar sağlamaktadır.

Özkan Danışmanlık Kalite Yönetimi İlkeleri.

Özkan Danışmanlık bürosu kalite yönetimi noktasında ulusal ve uluslar arası standartları gözeterek gerekli olan ilkelerin firmalara entegrasyonunu sağlamaktadır. Bu çerçevede belirlenen kalite yönetim ilkeleri içerisinde şu başlıklar yer alır;

  • Müşteri odaklı anlayışın benimsenmesi.
  • Karar alma süreçlerine çalışanların katılımı.
  • Süreçlerin belirlenmesi ve uygulanması.
  • Sistemsel yönetim anlayışının benimsenmesi.
  • Süreklilik ve yeniliğe açıklık.
  • Gerçekçi ve anlaşılabilir yaklaşımların ortaya konması.
  • Kazan kazan anlayışı çerçevesinde tedarikçi ilişkileri.

Kalite yönetimi ve belirlenen ilkeler doğrultusunda alınacak hizmet içeriğe www.ozkandanismanlik.com internet sitesinden ulaşılabilmektedir.

Özkan Danışmanlık Kalite Yönetiminin Firmaya Faydaları.

Özkan Danışmanlık kalite yönetimi başta olmak üzere pek çok noktada kurum ve kuruluşlara destek sağlamaktadır. verilen bu desteğin firmalara kazandırdığı pek çok avantaj bulunmaktadır. Özellikler kalite yönetim uygulamalarının kazandırmış olduğu faydalar şu şekildedir;

  • Müşteri memnuniyeti oranlarında artış yaşanması.
  • Sektör içerisindeki pazar payında artış yaşanması.
  • Karlılığın artması.
  • Personel memnuniyetinde artış yaşanması.
  • Maliyetlerin azalması.
  • Rekabet edebilirlikte artış yaşanması.

Elde edilen tüm bu faydalar ve daha fazlası için ozkandanismanlik.com internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Özkan Danışmanlık gerekli kalite yönetim standartlarına sahip olan ve bu standartları etkili bir şekilde kullanan kurum ve kuruluşların, kalite yönetiminin standarta bağlanması ve bu durumun belgelendirilmesi amacı ile müşterilerine destek sağlamaktadır. Sağlanan bu destek ile uluslar arası geçerliliğe sahip olan ISO 9001 Belgesinin alınması sağlanmaktadır.

ISO 9001 Kalite Yönetimi.

Danışmanlık büromuz ulusal ve uluıslararası standartların, kurum ve kuruluşmalra sunulması noktasında etkin bir şekilde faaliyet göstermektedir. Bu noktada Uluslararası Standart Organizasyonu (ISO) tarafından belirlenen yönetim standartlarının ülkemizde de uygulanması ve belgelendirilmesi için gerekli çalışmaları, etkin bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

ISO tarafından belirlenen standartlar büromuz tarafından ilke edinilmiş ve bu ilkelerin kurum ve kuruluşlara entegre edilmesi tarafımızca amaçlanmıştır.

Gerçekleştirilen çalışmalar ve sağlanan ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi ile firmalara son derece büyük oranda avantaj sağlanmaktadır ve firmaların prestijine de son derece büyük katkı sağlanmaktadır.

ISO 9001 Kalite yönetimi süreçleri ile ilgili olareak ozkandanismanlik.com internet sirtemizden ve iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak destek alabilirsiniz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.