Yaş çayda 3. sürüm durumu « Karadenizden Haberler

27 Nisan 2024 - 05:03

Yaş çayda 3. sürüm durumu

Yaş çayda 3. sürüm durumu
Son Güncelleme :

21 Eylül 2021 - 15:33

140 views

Evet çay sezonu bitmek üzere ve onca habere rağmen maalesef hiç bir değişiklik yok. 2.60 tl den özel sektör alımlarını yapıyor. Bugün bazı üreticilerle görüşme yaptık.

Üreticiler bizlere özel sektör bu fiyatlara nasıl inebiliyor bunlara kim müsaade ediyor ak parti rize il başkanlığı çay kanunu konusun da neden bir adım atmadığı çaykur genel müdürünün yaptığı sayın yusuf ziya alim başkanlığında en kötü bir sezon geçirdikleri uygulanan kota yüzünden özel sektörün eline terk edildikleri sayın cumhur başkanımız Recep Tayip Erdoğan`ın taban fiyat uygulaması yaş çay fiyatlarında neden uygulanmadığı rize ziraat oda başkanlığı bu fiyatları görmediği hiç bir kurumun bu konuda bir el atmadığı aşikar dediler. Bir günlük işçi 300 tl altında olmadığı yemek ulaşım vs masrafları koyduğumuz da masraflar daha da yukarı çıktığı çay bahçelerinin sahipleri özel sektör olmuş biz işçileri diyerek tüm yetkileri olanlarının bu gidişe artık bir dur demesinin vakti geldiğini bizlere aktaran üreticiler acil çay kanunun ele alma vaktinin geldiğini yeter diyecek kadar seviyeye geldiklerini haber ekibi olarak bizlere aktardılar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.